Corona virus

                        Virus
         Maatregelen CoronaVirus

Zondag, 22 maart 2020

Geachte Sportvisser, er is schijnbaar onduidelijkheid over de maatregelen mbt het Coronavirus. Onderstaand bericht komt van Sportvisserij Nederland en wij staan hier voor de volle 100% achter. We hopen dat alles weer snel normaal zal zijn en tot die tijd kan ik maar 1 ding wensen :

Hou jullie aan de voorschriften, gebruik jullie verstand en BLIJF GEZOND !!!!

De maatregelen zullen LANGER gaan duren dan 06-April 2020, wij houden jullie op de hoogte ! AAN: Alle besturen van aangesloten hengelsportverenigingen, vrijwilligers en sportvissers

Onderwerp : maatregelen en adviezen naar aanleiding van coronavirus (COVID-19) Datum : 16 maart 2020

Geacht bestuur, beste vrijwilliger, beste sportvisser,

Ook de sportvisserij geeft gehoor aan de oproep van het kabinet van zondag 15 maart over het coronavirus. Dit betekent dat de volgende maatregelen en adviezen gelden tot 6 april: – alle (regio)bijeenkomsten, wedstrijden en vergaderingen van Sportvisserij Limburg zijn afgelast.

Daarnaast verzoeken wij de verenigingen om: – alle activiteiten af te gelassen. Denk aan vergaderingen, cursussen, trainingen en andere activiteiten waar veel mensen bijeenkomen.

Wedstrijden mogen tot 6 april niet georganiseerd worden; – verenigingsgebouwen en clubhuizen te sluiten.

Deze moeten dicht.

Daarnaast adviseren wij hengelsportcontroleurs: – controleactiviteiten te staken of te beperken tot het zichtbaar aanwezig zijn zonder mensen direct aan te spreken. Vooralsnog kan er wel gevist worden. Zorg er daarbij voor dat u niet in groepsverband gaat vissen en voldoende afstand houdt tot uw medevissers. Door sociale contacten te beperken kan verdere verspreiding van het virus voorkomen worden.

Via deze maatregelen en adviezen hopen wij ons steentje bij te kunnen dragen. Wij hopen op uw begrip. Het kantoor blijft bereikbaar via de mail en de telefoon. U kunt ons dus gewoon bereiken voor sportvisserijzaken en andere vragen. Met vriendelijke groeten,

 

Het bestuur van Sportvisserij Limburg, Dieter Breuer